DETAILED NOTES ON ενοικιαζομενα δωματια κυπαρισσια

Detailed Notes on ενοικιαζομενα δωματια κυπαρισσια

Detailed Notes on ενοικιαζομενα δωματια κυπαρισσια

Blog Article

Ξενοδοχεία κοντά σε ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής.

Εάν βρεθείτε στην περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε το Κάστρο Καλογριάς στην περιοχή Καστέλλι. Τα ερείπια του Κάστρου βρίσκονται σε έναν χαμηλό παραλιακό λόφο ανάμεσα στον οικισμό Κυπαρίσσι και στην παραλία Κυπαρισσίου. Πέρα από την αμυντική προστασία, η θέση του λόφου είναι τέτοια έτσι ώστε να κρύβει τον οικισμό από την θάλασσα. Η ιστορία του Κάστρου δεν είναι, δυστυχώς, γνωστή, αναφέρεται, όμως, ως «Βυζαντινό».

Η παραλία στο Διακόφτι μοιάζει σαν να βρίσκεται σε εξωτικό νησί, έχει γαλαζοπράσινα ρηχά νερά και λευκή άμμο.

This Site makes use of cookies to improve your encounter while you navigate as a result of the website. Out of those, the cookies which might be categorized as essential are saved in your browser as These are essential for the working read more of primary functionalities of the website.

Και στο τέλος, ένα σχόλιο Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους.

Πολύ όμορφο και γραφικό χωριουδάκι. Σχετικά δύσκολη η πρόσβαση, ένα πεντάωρο από Αθήνα. Όμορφη θάλασσα, ένας τόπος που αποπνέει ηρεμία.

πόση απόσταση πρέπει να υπάρχει μεταξύ των κυπαρισσιών για να γίνει φράκτης;

Μια κοινή ασθένεια που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι η σήψη των ριζών.

Το Κυπαρίσσι είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Κύφαντα, (σημερινή Παλαιόχωρα), γνωστή για τα πηγαία νερά της, εξού και η δεύτερη ονομασία του «Βρύση».

Ανάθεση Ανάθεσε το ακίνητο σου σε επαγγελματία μεσίτη.

Στο Κυπαρίσσι λειτουργεί καθημερινά σουπερ μαρκετ αλλά και παντοπωλείο.

Πάνω στο λοφάκι που υψώνεται στη νότια πλευρά της Παραλίας βρίσκονται τα ερείπια κάστρου, που κάποιες πηγές αναφέρουν ως βυζαντινό, αν και είναι επίσης πολύ πιθανό να αποτελεί τμήμα της οχύρωσης της αρχαίας πόλης.

Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.

Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην ατμοσφαιρική ρύπανση και γι’ αυτό φυτεύεται στις άκρες δρόμων και εθνικών οδών.

Report this page